Tuotantotyöntekijä, Kalaneuvos Oy, kesätyö2024, S, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalaneuvos Oy on Suomen suurin kala-alan toimija, ja edelläkävijä aloillaan kalanjalostus, kalan tukkukauppa, maahantuonti ja -vienti sekä kalankasvatus. Kalaneuvos on valmistanut korkealaatuisia kalatuotteita jo yli 40 vuoden ajan, ja he panostavat raaka-aineiden laadun lisäksi mm. edistyksellisiin tuotantomenetelmiin sekä henkilöstön hyvinvointiin. Kalaneuvos-tuotemerkin alta löytyy laaja valikoima maukkaita kalatuotteita. Lue lisää: www.kalaneuvos.fi.

Etsimme nyt Kalaneuvokselle useita reippaalla asenteella varustettuja TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesälle 2024!

Työtehtäviä on tarjolla erilaisissa tuotannon vaiheissa, kuten kalan pakkauksessa vakuumikoneella. Työ on pääasiassa seisten tehtävää linjastotyöskentelyä, ja toisinaan työ sisältää nostelua, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Työtilat ovat viileät, n. + 2-6 -astetta.

Etsimme reippaalla ja omatoimisella asenteella varustettuja tekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua työhön! Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva oppimiskykyinen tulevaisuuden tekijä, tai jo kokemusta kerryttänyt osaaja. Tehtävät ovat helposti opittavissa, ja saat työhösi hyvän perehdytyksen. Asenne ratkaisee!

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana ja jatkuu elo-syyskuulle. Töitä tehdään sekä porrastetusti päivävuorossa, että kahdessa vuorossa 40 h/vk (klo 6-14 ja 14-22). Palkkaus määräytyy elintarviketeollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Kalaneuvoksella pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä. Varaa paikkasi kesälle 2024, ja lähetä hakemuksesi jo nyt! Täytämme vielä avoinna olevat paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Nelli Sonne, 040 921 8285
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1349831